95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Rhino DX 55V Kortstaart Fluistermotor

399,-
Merk: Rhino
Ca. 1.6PK stuwkracht 600W Stroomverbruik 10KG gewicht
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Rhino DX 55V is een erg betrouwbare fluistermotor met een lange levensduur en een stuwkracht van 55 LBS (1,6 PK). De elektromotor is borstelloos en voorzien van een USB-aansluiting

 
Plus- en minpunten
  • 55 LBS stuwkracht (ca. 1,6 PK)
  • Geschikt voor kleine (rubber)boten
  • Voorzien van USB-aansluiting voor het opladen van uw apparaten
  • Traploze helmstok met accu-indicator
  • Niet geschikt voor zware boten
Omschrijving

De Rhino DX 55V is een elektrische fluistermotor en beschikt over een stuwkracht van 55 LBS (1,6 PK). De Rhino DX 55V is zeer betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Dit zorgt ervoor dat de Rhino DX 55V een erg populaire elektrische fluistermotor is. Daarnaast is deze elektrische buitenboordmotor zeer efficiënt dankzij de slimme stroomtoevoer. Mede hierdoor is de Rhino DX 55V uitermate geschikt om gezellig een dagje mee te varen met vrienden of familie.

De Rhino DX 55V is voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke helmstok. Zo is deze helmstok telescopisch, traploos en beschikt de helmstok over een handige accu-indicator. Bij een telescopische helmstok kunt u zelf de ideale lengte kiezen van de helmstok. Hierdoor kunt u zo comfortabel mogelijk varen. Daarnaast vaart de elektromotor traploos waardoor u niet vast zit aan een aantal versnellingen. Zo heeft u de volledige controle over uw snelheid. De accu-indicator zorgt ervoor dat u precies kunt zien hoe lang u nog kunt varen. Zo zorgt de indicator ervoor dat u niet stil komt te liggen op het water.

De slimme snelheidsregelaar maakt de Rhino DX 55V een erg zuinige motor. De snelheidsregelaar zorgt voor een optimale stroomtoevoer naar de motor en hierdoor is de Rhino DX 55V erg efficiënt. Dit komt erg van pas wanneer u een dagje gaat varen, hierdoor kunt u namelijk zo lang mogelijk genieten. Daarnaast is de elektromotor erg stil waardoor u helemaal tot rust kunt komen tijdens het varen. Dit zorgt er ook voor dat u makkelijk gesprekken kunt voeren met vrienden of familie.

Eén van de manieren hoe de Rhino DX 55V zich onderscheid van andere motoren is de USB-aansluiting. Wanneer u aan het varen bent kunt u tegelijkertijd uw telefoon opladen dankzij de ingebouwde USB-aansluiting. Dit maakt de Rhino DX 55V een erg gebruiksvriendelijke motor. Daarnaast is de installatie en het vervoeren van de motor erg eenvoudig. Zo weegt deze Rhino DX slechts 10kg waardoor u de motor makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Het lichte gewicht helpt ook bij de installatie. Zo hoeft u alleen de elektromotor op de spiegel van de boot te plaatsen en de motor aan te draaien.

De Rhino DX 55V is een erg duurzame elektromotor. Ten eerste is de elektrische buitenboordmotor borstelloos. Dit betekent dat er geen tandwielen in de motor zitten die constant voor wrijving zorgen. Hierdoor zal er geen slijtage optreden in de motor. Daarnaast beschikt de Rhino DX 55V over een vervangbare anode die eventuele roest opvangt. Hierdoor zal er geen roest in de motor terecht komen en dit verlengt de levensduur van de DX 55V aanzienlijk!

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011906
Merk
Rhino
Productnaam
Rhino DX 55V
Stuwkracht (lbs)
55
Stuwkracht (PK)
1,60
Toepassing
Rubberboten (tot ca. 50kg)
Vaarwater
Zoet water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
12V
Vermogen (W)
600
Aansluiting
Kabelogen
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
79
Gewicht (kg)
10
Bijlage