Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven klantenservice- en magazijnmedewerkers. Solliciteer direct

Raymarine Dragonfly 5 PRO Fishfinder

Deze Raymarine Dragonfly 5 Pro is een fishfinder met downscan en geïntegreerde Wifi. Met de WiFish app kunt u sonar beelden bekijken op uw smartphone of tablet.

Productnummer
16-E70293
500,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dieptebereik van maximaal 275m
  • Zendvermogen van 500W
  • Schermformaat van 12,7 cm diameter
  • Met downscan
  • Geïntegreerde Wifi

Omschrijving


De Raymarine Dragonfly 5 Pro is de grote broer van de Dragonfly 4 Pro. Deze fishfinder van Raymarine staat bekend om zijn scherpe beelden. Er wordt gebruik gemaakt van de LCD-display-technologie. Daarnaast worden de beelden extra helder door de sonar met de Chirp-breedspectrumtechnologie. Door de Chirp-breedspectrumtechnologie worden er meerdere sonar signalen gestuurd in het water, zodat de Raymarine Dragonfly 5 Pro meer details kan waarnemen in het water. Zo kan op het scherm van de Raymarine Dragonfly 5 Pro helder worden weergegeven waar vis is en wat de bodemstructuur is. Daarnaast heeft de Raymarine Dragonfly 5 Pro ook een Chirp downscan. Alle activiteiten onder uw boot worden hierdoor scherp weergegeven in uw scherm.

De Raymarine Dragonfly 5 Pro heeft geïntegreerde Wifi. Dit wordt ook wel Raymarine WiFish genoemd. Hierdoor kunnen sonar gegevens worden verzonden naar uw smartphone of tablet. U hoeft hiervoor alleen maar de Raymarine WiFish app te downloaden in de App- of Playstore. Met de Wi-Fish app heeft u alle sonar beelden binnen handbereik. U kunt zelfs al uw beelden delen met uw vrienden.

Naast de Raymarine Wi-Fish app kunt u ook de Navionics SonarChart Live app downloaden. Hiermee kunt u bathymetrische kaarten maken terwijl u vaart. De Raymarine Dragonfly 5 Pro zorgt hierdoor voor een totaal andere visbeleving waar u alles in de gaten kunt houden op uw smartphone of tablet!

De Dragonfly 5 Pro is een fishfinder met een strak design. Het compacte kogelkoppelingssysteem zorgt ervoor dat u de Raymarine Pro 4 gemakkelijk kunt monteren. Een echte aanrader dus als u klaar bent voor een virtuele vaarbeleving!

Specificaties

Specificaties
ProductnaamDragonfly 5 PRO
Voedingsspanning12V
Zendvermogen500,00
SonartypeChirp
Frequentiebereik200/350 kHz
Dieptebereik275,00
Schermgrootte13,00
Schermresolutie800 x 480
Afmetingen14,5 x 14,5 x 9 cm
WaterdichtJa
BevestigingOpbouw
In de verpakkingFishfinder, montagemateriaal en voedingskabel
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raymarine Dragonfly 5 PRO Fishfinder
Uw waardering