Lowrance Hook 9 met Downscan

De Lowrance Hook 9 is een fishfinder met downscan en dieptemeter van 910m die u gemakkelijk kunt monteren in uw dashboard. U kunt uw sonargeschiedenis inzien met de TrackBack functie.

NIET LEVERBAAR
Productnummer
19-000-12670-001
€ 1.090,00
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dieptebereik van maximaal 910m
  • Ondersteunt de frequenties: 83/200 en 455/800
  • Zendvermogen van 500W
  • Met downscan
  • Geïntegreerde GPS met TrackBack

Omschrijving


De Lowrance Hook 9 onderscheidt zich vooral door het grote scherm ten opzichte van de andere fishfinders uit de Lowrance Hook serie. Met de Chirp technologie, ingebouwde downscan, ingebouwde gps en TrackBack biedt deze Lowrance Hook 9 fishfinder vele mogelijkheden om het vissen u zo makkelijk mogelijk te maken! Daarnaast is de Lowrance Hook 9 erg gebruiksvriendelijk door het grote display en het bedieningspaneel wat u met één vinger kunt bedienen.

Met de Chirp technologie zendt de sonar verschillende frequenties tegelijk uit, waardoor er meer informatie kan worden verwerkt. Hierdoor heeft u een nog gedetailleerde beeld met een hoge resolutie! U kunt zelfs het verschil tussen vis en aasvis zien.

De ingebouwde GPS geeft de Lowrance Hook 9 een goed navigatiesysteem. Zo kunt u op de Lowrance Hook 9 meerdere waypoints en routes opslaan. Als u bijvoorbeeld een visrijke plek heeft gevonden kunt u deze markeren. Vaart u een bepaalde route en wilt u deze nog een keer varen, dan kunt u deze opslaan. Op ieder moment kun je de routes en waypoints bekijken voor een nog betere vis beleving. Met de TrackBack functie kunt u ook opgenomen sonargeschiedenis bekijken, zoals: structuur, overgangen en visdoelen.

Insight Genius biedt u de kans om contourkaarten te maken op basis van uw eigen sonargegevens. De Lowrance Hook 9 is compatibel met deze techniek. Dit betekent dat u uw eigen gemaakte kaarten kunt bekijken op uw Lowrance fishfinder!

Specificaties

Specificaties
Fabrikant productnaamHook 9
Voedingsspanning12V
Zendvermogen€ 500,00
SonartypeChirp
Frequentiebereik83/200 kHz
Dieptebereik€ 910,00
MontageOpbouw, In dashboard
Schermgrootte€ 23,00
Schermresolutie800 x 480
Afmetingen28,1 x 8 x 15,7 cm
WaterdichtJa
In de verpakkingKabel, fuse and fuse holder, haak, HDI Skimmer kabel en Fishfinder
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lowrance Hook 9 met Downscan
Uw waardering