Garmin Striker 7SV Fishfinder

geen

Deze Garmin Striker 7SV is een multifunctioneel display met fishfinder. Zo scant de fishfinder zowel onder uw boot als naast uw voor een compleet beeld! Met een dieptemeter van 700m.

Leverbaar
Productnummer
18-010-01554-01
€ 735,00
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Snel en gratis bezorgd
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dieptebereik van maximaal 700m
  • Downscan frequentie: 50/77/200 kHz
  • Side Imaging frequentie: 260/455/800 kHz
  • Zendvermogen van 500W
  • Sonar met Chirp technologie

Omschrijving


Deze Garmin Striker 7SV is een multifunctioneel display met fishfinder. Zo heeft de Garmin Striker 7SV een ultragevoelige GPS-ontvanger, Chirp echolood, Chirp ClearVü en SideVü. Hiermee kunt u op een zeer nauwkeurige manier zien wat er onder en rondom uw boot gebeurt in de onderwaterwereld. Door de ingebouwde GPS kunt u uw favoriete visplekken opslaan en op elk moment weer terug vinden. Ook kunt u met de Garmin Striker 7SV uw favoriete visplekken delen met uw vrienden die ook een Garmin fishfinder hebben.

De Garmin Striker 7SV heeft een ingebouwde transducer met Chirp technologie. De Chirp technologie zorgt ervoor dat u nog helderdere en gedetailleerdere beelden krijgt van wat er onder uw boot gebeurt. Zo kunt u duidelijk zien of er vissen zijn en wat de bodemstructuur is. Dit komt door het feit dat een sonar met de Chirp technologie verschillende frequenties tegelijk gebruikt om een signaal te krijgen. Zo kan er meer informatie worden gevonden over bijvoorbeeld de aanwezigheid van vissen of de bodemstructuur. De Chirp echoloodtechnologie maakt vervolgens scherpe visbogen waar doelen goed te onderscheiden zijn.

Naast de Chirp technologie heeft de Garmin Striker 7SV ook de Garmin ClearVü. Met de ClearVü kunt u tot 228 meter onder uw boot kijken. Met de SideVü kunt u aan weerskanten ook 228 meter kijken. Zo heeft u een duidelijk en compleet beeld van wat er rondom uw boot gebeurt. De beelden die u te zien krijgt op de Garmin Striker 7SV zijn de scherpste echoloodbeelden die Garmin biedt op het water.

De ultragevoelige GPS zorgt ervoor dat u verschillende waypoints kunt opslaan. Zo kunt u plaatsen markeren en later weer terug vinden. Dit is bijvoorbeeld handig als u uw ligplaats wilt markeren of visrijke plekken. Door de Garmin fishfinder GPS kunt u vervolgens gemakkelijk een route maken naar de waypoints. De Garmin Striker 7SV fishfinder navigeert vervolgens naar de waypoints toe.

Tijdens het vissen is het belangrijk hoe hard u vaart met uw boot. Zo moet u u altijd houden aan de adviessnelheid, maar daarnaast heeft bepaald aas ook de juiste snelheid nodig. Door de ingebouwde snelheidsmeter kunt u direct zien hoe hard u vaart. Met de Garmin Striker 7SV is het zelfs mogelijk om verticaal te varen door de ingebouwde flitser!

Specificaties

Specificaties
FabrikantGarmin
Fabrikant productnaamStriker 7SV
Voedingsspanning12V
Zendvermogen500,00 w
SonartypeChirp
Frequentiebereik50/77/200 kHz
Dieptebereik700,00 m
MontageOpbouw
Schermresolutie800 x 480
Afmetingen23,5 x 14 x 5,8 cm
In de verpakkingFishfinder, transducer, 4-pins echolood adapterkabel, bevestigingssteun voor spiegel en trollingmotor voedingskabel en kantelsteun
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garmin Striker 7SV Fishfinder
Uw waardering