Garmin Striker 4 Fishfinder

Deze Garmin Striker 4 fishfinder zonder kaartplotter laat gedetailleerde beelden zien van de bodemstructuur en de vissen door de ingebouwde GPS en de Chirp technologie.

NIET LEVERBAAR
Productnummer
18-010-01550-01
€ 1.090,00
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dieptebereik van maximaal 470m
  • Ondersteunt de frequenties: 50/77/200 kHz
  • Zendvermogen van 200W
  • Met Chirp technologie
  • Ingebouwde gevoelige GPS

Omschrijving

De Garmin Striker 4 fishfinder geeft door zijn gevoelige GPS en Chirp technologie heldere en scherpe beelden. Door de Chirp technologie kan de fishfinder scherpere visbogen maken. Dit komt door het feit dat de ingebouwde transducer met meerdere frequenties tegelijk op zoek gaat naar informatie over de bodemstructuur en vissen. Door gebruik te maken van meerdere frequenties worden de beelden gedetailleerder. Zo heeft geeft de transducer met Chirp technologie scherpe en gedetailleerde beelden door aan de Garmin Striker 4 fishfinder. Met de ingebouwde flitser kunt u uw blinker in de gaten houden. Zo kunt u zien hoe hoog uw blinker wordt opgehaald en hoe diep hij in het water zakt. U kunt zelfs zien of er vis naar toe zwemt.

De gevoelige Garmin GPS lokaliseert vissen sneller dan ooit! Als u eenmaal vis heeft gevonden en dit blijkt een visrijke plek te zijn, kunt u deze plek opslaan als waypoint. Ook uw aanlegsteiger of ligplaatsen kunt u gemakkelijk weer terug vinden. Heeft u de perfecte route gevaren om te vissen en wilt u dit delen met vrienden die ook een Garmin fishfinder hebben? Dat kan! Deel al uw routes gemakkelijk met de Garmin Striker 4 fishfinder.

Het is belangrijk om u altijd aan uw snelheid te houden op het water. Met de Garmin fishfinder kunt u altijd uw snelheid in de gaten houden. Zo vaart u nooit te hard. Daarnaast is het verstandig om bij verschillend aas verschillende snelheden te varen. Met de Garmin Striker 4 fishfinder is dit geen probleem en vaart u precies zoals het hoort!

De Garmin Striker 4 fishfinder kunt u gemakkelijk monteren op uw spiegel, trollingmotor of op de steun. Daarnaast is er ook een draagbare kit te verkrijgen, zodat u zelf tijdens het kajakken inzicht hebt in alle routes en visrijke plekken! Let op: Bevestigingsmateriaal voor de spiegel en trollingmotor worden meegeleverd, maar de draagbare kit is los verkrijgbaar.

Specificaties

Specificaties
Fabrikant productnaamStriker 4
Voedingsspanning12V
Zendvermogen€ 200,00
SonartypeChirp
Frequentiebereik50/77/200 kHz
Dieptebereik€ 480,00
MontageOpbouw
Schermgrootte€ 9,00
Schermresolutie480 x 320
Afmetingen9,1 x 15 x 4,1 cm
WaterdichtJa
In de verpakkingFishfinder, transducer, bevestigingssteunen voor spiegel en trollingmotor, draai-/kantelsteun en voedingskabel
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Garmin Striker 4 Fishfinder
Uw waardering