95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

E'dyn 0610 Elektromotor

Special Price 2.599,- Regular Price 8.099,-
Merk: Edyn
Ca. 12PK stuwkracht 6500W Stroomverbruik 22KG gewicht
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De E'dyn 0610 elektrische buitenboordmotor heeft een stuwkracht van ongeveer 12PK. De E'dyn 0610 is zeer stil en geeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de eco en sportstand.

 
Plus- en minpunten
  • 440 LBS stuwkracht (ongeveer 12PK)
  • Borstelloze motor en hierdoor onderhoudsvrij en betrouwbaar
  • Rustgevend varen door de stille motor
  • Beschikt over een eco en sportstand
  • Werkt alleen met E'dyn 48V accu(pakket)
Omschrijving

De E'dyn 0610 elektrische buitenboordmotor is zeer krachtig met een stuwkracht van circa 440 LBS (circa 12PK). Dit maakt de E'dyn 0610 vergelijkbaar met 12PK benzinemotoren en is hierdoor een bijzonder goed alternatief. De E'dyn 0610 elektrische buitenboordmotor is ondanks zijn lichte gewicht geschikt voor motor- en zeilboten tot maar liefst 4.000KG.

De E'dyn elektrische buitenboordmotor is licht van gewicht en klein van formaat. Hierdoor kunt u de motor eenvoudig monteren en vervoeren naar uw favoriete watersport bestemmingen zonder dat u zich druk hoeft te maken om bijvoorbeeld gemorste benzine in uw auto of vuile handen.

De E'dyn elektromotor beschikt over een helmstok, waardoor u de motor gemakkelijk kunt besturen. Daarnaast is de helmstok traploos, waardoor u niet gebonden bent aan een aantal versnellingen. Tijdens het varen met de E'dyn heeft u de keuze om te schakelen tussen twee vaarstanden. Zo kunt u kiezen tussen de sportstand voor hogere snelheden en de ecostand voor langere vaartochten. Hierdoor is de E'dyn geschikt voor meerdere doeleinden zoals een mooie tour door de grachten van bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht, een rustig middagje vissen of een gezellige vaartocht met het hele gezin. Ook is de elektrische buitenboordmotor van E'dyn zeer stil. Een ander voordeel is dat de E'dyn borstelloos is. Hierdoor zal er minder slijtage ontstaan. Dit maakt de E'dyn een betrouwbare buitenboordmotor.

De E'dyn elektromotor beschikt over een optionele hoes of accupakket. Deze kunt u bijbestellen om uw motor te beschermen of om direct te kunnen gaan varen. De buitenboordmotor is IP55 waterdicht. Dit wil zeggen dat de motor spuitwaterdicht is. De E'dyn 0610 elektrische buitenboordmotor is niet alleen kwalitatief erg sterk maar ook erg duurzaam. De buitenboordmotor van E'dyn is namelijk geproduceerd van gerecyclede materialen.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10012123
Merk
Edyn
Productnaam
De E'dyn 0610
Stuwkracht (lbs)
440
Stuwkracht (PK)
12,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Professioneel
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Nee
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
6.500
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
65
Gewicht (kg)
22
Fabrieksgarantie
2 jaar