95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

E'dyn 0408 Elektromotor

6.699,-
Merk: Edyn
Ca. 7PK stuwkracht 4300W Stroomverbruik 19KG gewicht
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De E'dyn 0408 is een duurzame elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van circa 7PK. De E'dyn is zeer licht, gemakkelijk te vervoeren en beschikt over een eco en sportstand.

 
Plus- en minpunten
  • 260 LBS stuwkracht (ongeveer 7PK)
  • Borstelloze motor en hierdoor onderhoudsvrij en betrouwbaar
  • Erg licht van gewicht en zeer stil
  • Beschikt over een eco en sportstand
  • Werkt alleen met E'dyn 48V accu(pakket)
Omschrijving

De E'dyn 0408 is een elektrische buitenboordmotor en heeft een stuwkracht van ongeveer 7PK. De E'dyn 0408 weegt maar 18,5 kg. Ondanks het lage gewicht heeft de motor een vermogen van circa 260 LBS. De E'dyn 0408 is geheel onderhoudsvrij. De elektromotor beschikt namelijk over een borstelloze motor. Hierdoor zal er minder slijtage ontstaan. Dit maakt de E'dyn erg betrouwbaar. Daarnaast is de elektrische buitenboordmotor geschikt voor zowel zoet als zout water.

De E'dyn elektrische buitenboordmotor is makkelijk mee te nemen door zijn lichte gewicht. Ook hoeft u zich bij het vervoeren van de E'dyn geen zorgen te maken om gemorste benzine in uw auto of vuile handen.

De E'dyn elektromotor is gemakkelijk te besturen met de helmstok. Deze is namelijk volledig traploos, waardoor u zelf de snelheid kunt bepalen en niet vast zit aan versnellingen. Tevens heeft u de mogelijkheid om te schakelen tussen twee verschillende vaarstanden. De ecostand is voor langer gebruik en de sportstand voor hogere snelheden. Zo is de E dyn geschikt voor meerdere doeleindes zoals een mooie tour door de grachten van bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht, een middag vissen of een mooie vaartocht met het gezin. De E dyn elektrische buitenboordmotor is zeer stil. Dit geeft u de mogelijkheid om volledig te genieten van de natuur tijdens het varen.

De E'dyn elektromotor heeft een optionele hoes en accupakket die u kunt bijbestellen. Dankzij de IP55 waterdichtheid van de E'dyn 0408 is de elektrische buitenboordmotor spuitwaterdicht. Verder is de elektrische buitenboordmotor van E'dyn een erg duurzame optie. Alle producten van E'dyn zijn namelijk gemaakt van gerecyclede materiaal. Bij aanschaf van een E'dyn elektrische buitenboordmotor krijgt u twee jaar fabrieksgarantie.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10012122
Merk
Edyn
Productnaam
De E'dyn 0408
Stuwkracht (lbs)
260
Stuwkracht (PK)
7,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Professioneel
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Nee
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
4.300
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
65
Gewicht (kg)
19
Fabrieksgarantie
2 jaar