Deeper Pro Draadloze Fishfinder

Deze Deeper Pro fishfinder is een compacte fishfinder die u gemakkelijk kunt uitwerpen. Door de geïntegreerde Wifi kunt u overal ter wereld de sonar resultaten bekijken.

NIET LEVERBAAR
Productnummer
1201
€ 12,50
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dieptebereik van 80 meter
  • Ondersteunt de frequenties 290 / 90 kHz
  • Wifi bereik tot 100 meter
  • Hoge scanfrequenties voor scherpere beelden
  • Makkelijk te verbinden met uw smartphone

Omschrijving

De Deeper Pro fishfinder is klein, licht en compact van formaat. Hierdoor kunt u hem gemakkelijk uitwerpen met de meeste lijnen. U kunt de Deeper Pro fishfinder uitwerpen tot ongeveer 100 meter. Als u voorbij de 100 meter gaat dan kan de Deeper pro geen verbinding meer maken met uw smartphone. De fishfinder van Deeper Pro heeft namelijk geïntegreerde Wifi. Zo kunt u op elk moment en op iedere plek in de wereld uw smartphone aansluiten op uw Deeper Pro fishfinder. Het aansluiten gaat gemakkelijk. U hoeft alleen uw Wifi in te schakelen en uw smartphone te verbinden met de Deeper Pro.

Als uw smartphone in verbinding staat met de Deeper Pro fishfinder kunt u op uw scherm alle scan resultaten bekijken. Zo kunt u bijvoorbeeld bodemcontouren zien en vissen. Kleinere onderwatereenheden onderscheidt de Deeper smart sonar Pro op een afstand van 1,3cm. Het wordt u dus gemakkelijker gemaakt om ook kleinere vissen te vangen! Alle resultaten worden weergegeven in bathymetrische kaarten. Ook kunt u kaarten downloaden en offline bekijken. Deze kaarten kunt u naast de real-live kaarten zetten.

De fishfinder van Deeper Pro is helemaal van deze tijd. U kunt de fishfinder overal mee naar toe nemen door het compacte formaat. Het compacte formaat heeft geen invloed op zijn prestaties! Wel levert een fishfinder met een betere sonar betere prestaties. De Deeper Pro fishfinder is oplaadbaar met een micro USB.

Specificaties

Specificaties
Fabrikant productnaamDeeper Pro
SonartypeDual-beam
Frequentiebereik290/90 kHz
Dieptebereik€ 80,00
MontageOpbouw
Afmetingen6,5 cm diameter
WaterdichtJa
In de verpakkingFishfinder
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deeper Pro Draadloze Fishfinder
Uw waardering