Deeper Pro Plus Draadloze Fishfinder

Deze Deeper Pro+ is een draadloze fishfinder met geïntegreerde Wifi. Hierdoor kunt u alle bathymetische kaarten gemakkelijk zien op uw smartphone.

NIET LEVERBAAR
Productnummer
1200
€ 12,50
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Dieptebereik van maximaal 80 meter
  • Ondersteunt de frequenties 290/90 kHz
  • Wifi bereik tot 100 meter
  • Hoge scanfrequenties voor scherpere beelden
  • Makkelijk te verbinden met uw smartphone

Omschrijving

De Deeper Pro+ is een compacte en moderne fishfinder. Tegenwoordig heeft iedereen wel zijn smartphone op zak. Met de Deeper Pro+ kunt u alle gegevens van de fishfinder inzien op uw smartphone. Hiervoor heeft u geen Wifi verbinding of mobiele data nodig. De Deeper Pro+ heeft ingebouwde Wifi, waardoor u gemakkelijk uw smartphone kan koppelen met de Deeper Pro fishfinder. U kunt de wireless fishfinder overal ter wereld aansluiten!

Met de ingebouwde GPS ontvanger maakt de Deeper Pro+ nauwkeurige bathymetrische kaarten. Op deze bathymetrische kaarten zijn onder andere de bodemcontouren en de visstekken te zien. Op deze manier maakt u de kans op een goede vangst vele malen groter! U kunt namelijk gemakkelijk een vislocatie geheel in kaart brengen.

Op elk moment van de dag wilt u de kaarten goed kunnen zien op uw smartphone. Daarom heeft de Deeper Pro Plus app op uw telefoon de optie voor verschillende achtergrondkleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld overdag kiezen voor een kaart met een witte achtergrond, zodat de kleuren van de kaart goed uitkomen. In de avond kunt u juist kiezen voor een donkerdere achtergrond, zodat u de kleuren ook in het donker goed kunt zien. Zo heeft de Deeper Pro+ ook een dag-/nachtmodus, die het voor u nog gemakkelijker maakt!

Vaart u in helder water, dan kunt u een hoge sonar gevoeligheid instellen. Vaart u juist in wat modderiger water kunt u de sonargevoeligheid lager instellen, zodat beeldafleidingen eruit gefilterd worden. De Deeper Pro+ fishfinder is oplaadbaar met een micro USB. Kortom de Deeper Pro+ is een compacte fishfinder met Wifi die voor zijn kleine formaat veel functies heeft om het vissen voor u een stuk leuker te maken!

Specificaties

Specificaties
Fabrikant productnaamDeeper Pro+
SonartypeDual-beam
Frequentiebereik290/90 kHz
Dieptebereik€ 80,00
MontageOpbouw
Afmetingen6,5 cm diameter
WaterdichtJa
In de verpakkingFishfinder
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deeper Pro Plus Draadloze Fishfinder
Uw waardering